Målare Ullna Strand, Snickare Ullna Strand, Målerifirma Ullna Strand, Byggföretag Ullna Strand.

Vi är ett lokalt Snickeri & måleriföretag i Ullna Strand som erbjuder målare, snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare i Ullna Strand och hela Ullna Strand närområden. Vi arbetar 365 dagar om året ute i Ullna Strand och kan snabbt komma ut till dig för att lämna en kostnadsfri byggoffert i Ullna Strand och ett personligt möte.

Vi gör det mesta i egen regi med egna snickare, målare i Ullna Strand. Det innebär att de flesta som arbetar med ert projekt är direkt anställda av oss och som även erhåller en hög avtalsmässig lön och bonus vid uppdrag utan klagomål. Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi kan även montera nyckelfärdiga hus från ledande hustillverkare.

Få ett prisförslag nedan eller e-posta oss direkt på: info@konstmaleri.se. Telefon & kundservice direkt : 0722880672 |  info@konstmaleri.se |