Målare Täby Kyrkby, Snickare Täby Kyrkby, Målerifirma Täby Kyrkby, Byggföretag Täby Kyrkby.

Vi är ett lokalt Snickeri & måleriföretag i Täby Kyrkby som erbjuder målare, snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare i Täby Kyrkby och hela Täby Kyrkby närområden. Vi arbetar 365 dagar om året ute i Täby Kyrkby och kan snabbt komma ut till dig för att lämna en kostnadsfri byggoffert i Täby Kyrkby och ett personligt möte.

Vi gör det mesta i egen regi med egna snickare, målare i Täby Kyrkby. Det innebär att de flesta som arbetar med ert projekt är direkt anställda av oss och som även erhåller en hög avtalsmässig lön och bonus vid uppdrag utan klagomål. Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi kan även montera nyckelfärdiga hus från ledande hustillverkare.

Få ett prisförslag nedan eller e-posta oss direkt på: info@konstmaleri.se. Telefon & kundservice direkt : 0722880672 |  info@konstmaleri.se |