Målare Storstugan, Snickare Storstugan, Målerifirma Storstugan, Byggföretag Storstugan.

Vi är ett lokalt Snickeri & måleriföretag i Storstugan som erbjuder målare, snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare i Storstugan och hela Storstugan närområden. Vi arbetar 365 dagar om året ute i Storstugan och kan snabbt komma ut till dig för att lämna en kostnadsfri byggoffert i Storstugan och ett personligt möte.

Vi gör det mesta i egen regi med egna snickare, målare i Storstugan. Det innebär att de flesta som arbetar med ert projekt är direkt anställda av oss och som även erhåller en hög avtalsmässig lön och bonus vid uppdrag utan klagomål. Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi kan även montera nyckelfärdiga hus från ledande hustillverkare.

Få ett prisförslag nedan eller e-posta oss direkt på: info@konstmaleri.se. Telefon & kundservice direkt : 0722880672 |  info@konstmaleri.se |