Målare Hägernäs Strand, Snickare Hägernäs Strand, Målerifirma Hägernäs Strand, Byggföretag Hägernäs Strand.

Vi är ett lokalt Snickeri & måleriföretag i Hägernäs Strand som erbjuder målare, snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare i Hägernäs Strand och hela Hägernäs Strand närområden. Vi arbetar 365 dagar om året ute i Hägernäs Strand och kan snabbt komma ut till dig för att lämna en kostnadsfri byggoffert i Hägernäs Strand och ett personligt möte.

Vi gör det mesta i egen regi med egna snickare, målare i Hägernäs Strand. Det innebär att de flesta som arbetar med ert projekt är direkt anställda av oss och som även erhåller en hög avtalsmässig lön och bonus vid uppdrag utan klagomål. Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi kan även montera nyckelfärdiga hus från ledande hustillverkare.

Få ett prisförslag nedan eller e-posta oss direkt på: info@konstmaleri.se. Telefon & kundservice direkt : 0722880672 |  info@konstmaleri.se |