Målare Ella Gård, Snickare Ella Gård, Målerifirma Ella Gård, Byggföretag Ella Gård.

Vi är ett lokalt Snickeri & måleriföretag i Ella Gård som erbjuder målare, snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare i Ella Gård. Vi arbetar 365 dagar om året ute i Ella Gård och kan snabbt komma ut till dig för att lämna en kostnadsfri byggoffert i Ella Gård och ett personligt möte.

Vi gör det mesta i egen regi med egna snickare, målare i Ella Gård. Det innebär att de flesta som arbetar med ert projekt är direkt anställda av oss och som även erhåller en hög avtalsmässig lön och bonus vid uppdrag utan klagomål. Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi kan även montera nyckelfärdiga hus från ledande hustillverkare.

Få ett prisförslag nedan eller e-posta oss direkt på: info@konstmaleri.se. Telefon & kundservice direkt : 0722880672 |  info@konstmaleri.se |