Målare Djursholm, Snickare Djursholm, Målerifirma Djursholm, Byggföretag Djursholm

Vi är ett lokalt Snickeri & måleriföretag i Djursholm som erbjuder målare, snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare i Djursholm och hela Djursholms  närområden. Vi arbetar 365 dagar om året ute i Djursholm och kan snabbt komma ut till dig för att lämna en kostnadsfri byggoffert i Djursholm och ett personligt möte.

Vi gör det mesta i egen regi med egna snickare, målare i Djursholm. Det innebär att dom flesta som arbetar med ert projekt är direkt anställda av oss och som även erhåller en hög avtalsmässig lön och bonus vid uppdrag utan klagomål. Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi kan även montera nyckelfärdiga hus från ledande hustillverkare.

Få ett prisförslag nedan eller e-posta oss direkt på: info@konstmaleri.se. Telefon & kundservice direkt : 0722880672 |  info@konstmaleri.se |