Målare Danderyd Skogsvik, Snickare Danderyd Skogsvik, Målerifirma Danderyd Skogsvik, Byggföretag Danderyd Skogsvik.

Vi är ett lokalt Snickeri & måleriföretag i Danderyd Skogsvik som erbjuder målare, snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare i Danderyd Skogsvik och hela Danderyd Skogsviks närområden. Vi arbetar 365 dagar om året ute i Danderyd Skogsvik och kan snabbt komma ut till dig för att lämna en kostnadsfri byggoffert i Danderyd Skogsvik och ett personligt möte.

Vi gör det mesta i egen regi med egna snickare, målare i Danderyd Skogsvik. Det innebär att de flesta som arbetar med ert projekt är direkt anställda av oss och som även erhåller en hög avtalsmässig lön och bonus vid uppdrag utan klagomål. Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi kan även montera nyckelfärdiga hus från ledande hustillverkare.

Få ett prisförslag nedan eller e-posta oss direkt på: info@konstmaleri.se. Telefon & kundservice direkt : 0722880672 |  info@konstmaleri.se |