Målare Berga, Snickare Berga, Målerifirma Berga, Byggföretag Berga.

Vi är ett lokalt Snickeri & måleriföretag i Berga som erbjuder målare, snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare i Berga och hela Bergas närområden. Vi arbetar 365 dagar om året ute i Berga och kan snabbt komma ut till dig för att lämna en kostnadsfri byggoffert i Berga och ett personligt möte.

Vi gör det mesta i egen regi med egna snickare, målare i Berga. Det innebär att de flesta som arbetar med ert projekt är direkt anställda av oss och som även erhåller en hög avtalsmässig lön och bonus vid uppdrag utan klagomål. Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi tror att grunden till ett lyckat resultat är kommunikation, transparens och motiverad personal och därför skiljer vi oss från traditionella byggföretag.  Vi kan även montera nyckelfärdiga hus från ledande hustillverkare.

Få ett prisförslag nedan eller e-posta oss direkt på: info@konstmaleri.se. Telefon & kundservice direkt : 0722880672 |  info@konstmaleri.se |